Medál készítés akár hozott anyagból

A jegygyűrűk örök szimbólumai a férfi és nő közötti szövetségnek, így minőségük és szépségük nagyon fontos. Az egyedi karikagyűrű sok párnak bír nagy jelentőséggel, hiszen ez is a kapcsolatuk különlegességét jelképezi. Egyre gyakoribb kérés az ékszerészetekben az ilyen gyűrű, így ma már egyáltalán nem számít újdonságnak vagy különcségnek az ilyen kérés.

Lássuk, hogy mi kell hozzá! Először is kell egy olyan ékszerészet, ahol profi ékszerkészítők dolgoznak különböző technológiákkal és akik tanácsot is tudnak adni a modellek megtervezésében. Kell némi fantázia is a megrendelő részéről. Az egyedi karikagyűrű készülhet teljesen új koncepció alapján, de fel lehet használni az ékszerbolt kínálatát is, amit esetleg kicsit átalakít, megtold a pár egy-egy új ötlettel. Az egyedi karikagyűrű készítése során különböző nemesfémek és drágakövek alkalmazhatóak, a kiválasztásukat a pár fantáziájára bízzák.

Ha Ön is szeretné, hogy még ezen a téren is különleges legyen minden „hozzávalója” a házasságnak, látogasson el a White & Black üzletbe! A legszembetűnőbb ékszer az emberen kétségtelenül a nyaklánc és a medál. Az egyedi medál készítés nem ritka kérés, hiszen sokan szeretnének valami különleges, számukra jelentőséggel bíró szimbólumot viselni, vagy egyszerűen csak olyasmit, ami jelképez valamit. Az ékszerészetek kínálata általában nagyon gazdag ilyen téren is, de lehet, hogy az embert mégsem szólítja meg egyetlen modell sem, egyik sem jelent igazán lényegeset neki. Ilyenkor lehet kreatív és jó gondolat a medál készítés.

Persze ezt nem úgy kell elképzelni, hogy az ember maga fog neki ilyesmit kivitelezni, hanem úgy, hogy megkeresi azt az ékszerészetet, amelyik elkészíti álmai medálját. Fontos tudni, hogy a White & Black nevű boltban a medál készítés még jutányosabb, ha visz magával aranyat, amit itt a legjobb napi árfolyamon számítanak be. Most már nincs is más feladat, mint elővenni a fantáziát és elkészíteni a szívhez szóló vagy egyszerűen csak szuper dizájnú medált, amit megálmodott!