Megéri nyomon követni a Bloomberg Tier 1 napelem lista ajánlásait

Bloomberg Tier 1 napelem

Belevágni egy komolyabb lakásfejlesztésbe olyan döntés, amit egyáltalán nem szabad elkapkodni. Csakis minőségi alapanyagokkal és profi szakemberekkel érdemes dolgozni. Amennyiben szeretné az életét könnyebbé tenni és elérni, hogy az otthona saját magának termelje meg a szükséges elektromosságot, akkor a Bloomberg Tier 1 napelem lista alapján érdemes kiválasztani a megfelelő márkát és gyártót erre a célra. A Bloomberg nemzetközi szinten is kiemelt helyet elfoglaló információszolgáltató.

Az általa létrehozott Bloomberg New Energy Finance (BNEF) olyan lista, ami segíti az érdeklődőket megtalálni azt a szolgáltatót, akihez érdemes fordulni. A Bloomberg Tier 1 napelem listája élén azok állnak, akik vezető cégek és a legmagasabb besorolással rendelkeznek, de még van egy másod- és harmadosztály is. Amennyiben valóban hosszútávon gondolkodik és nem szeretne a negatív tapasztalatokat gyűjteni, akkor semmi esetre se adja alább annál, mint amit a Bloomberg Tier 1 napelem listája kínál!

A premiumnapelem.hu oldalon részletes tájékoztatót talál a korszerű berendezésekről és olyan szakemberekkel veheti fel a kapcsolatot, akik már eddig is bizonyítottak. A konzorciumi partnerünk közbenjárásával felépítésre került egy olyan kivételes töltőállomás az Óbudai Egyetemen, ami a jövőben sok hasznos információt fog nyújtani. Itt kevésbé a tényleges energianyerésen van a hangsúly, mint inkább a kutatási részen, amit a rendszer biztosít. A Premium Napelem Kft. közreműködésével, az EIT Urban Mobility támogatásával elkészült a nemzetközi szinten is újdonságnak minősülő Solar Carport.

A konzorciumi partnerünk adta a műszaki hátteret, ami összesen 30 millió Forintot emésztett fel. Ami kifejezetten innovációnak számít, az a metódus, aminek mentén az energiatárolás történik. A közeljövőben ugyanis számítani lehet arra, hogy sok használt elektromos autó akkumulátor jön vissza a piacról, mert már képtelen ellátni az eredeti funkcióját, viszont egyszerű raktározóként még évtizedekig üzemelhet. Erre a kérdésre keres választ a konzorciumi partnerünk által létrehozott projekt, amit az egyetem tanulói nagy lelkesedéssel követnek nyomon és dokumentálnak.