Multifokális műlencse beültetés – Árak és egyéb hasznos tudnivalók

látásjavító műlencse műtét

Csodálatos elképzelés, hogy 45 éves kor fölött nem szükséges sem olvasószemüveget, sem távolit használni, hiszen azok nélkül is tökéletesen látunk. Sajnos, ez rengeteg embernek csak álom marad, viszont ebbe nem szabad beletörődni, mert egy műlencse műtéttel elérhető az említett kiváló látás. A látásjavító műlencse műtét árakról Dr. Nagymihály Attila weboldalán tájékozódhatsz bővebben. Mivel a legtöbb embert a fizetendő végösszeg aggasztja, jó tisztában lenni az árakkal, még mielőtt döntenénk a beavatkozás elvégeztetése mellett.

A drnagymihaly.hu weboldalon megtalálható árlistából pontosan megtudhatod, hogy mekkora összeget kell kifizetned az operációért. Nem olcsó az eljárás, nagyjából félmillió a legmodernebb lencseműtét, amihez még hozzáadódik az alkalmassági vizsgálat és a beavatkozást követő kontrollvizsgálatok ára is. Viszont, ha anyagilag megteheted, akkor érdemes alávetned magad ennek a korszerű eljárásnak, ugyanis ennek nagyon sok előnye van.

Képzeld azt, hogy a műtét után közelre és távolra egyaránt tökéletesen fogsz látni, szemüveg vagy kontaktlencse nélkül! Már megérte kifizetned az adott összeget. Voltaképpen egész hátralévő életedre szóló megoldást kaphatsz egy multifokális műlencse beültetéssel, ráadásul ezzel megelőzhető a szürkehályog kialakulása. Ezt a betegséget ráadásul semmilyen más módon nem lehet kezelni, csak műtéti úton. Tehát, ha nem előzöd meg a szürkehályog kialakulását, akkor előbb vagy utóbb úgyis meg kell operáltatnod a szemeidet.

Fontos az is, hogy melyik szakorvos végzi a beavatkozást. Dr. Nagymihály Attila szemész szakorvos fő szakterületét a szemlencse műtétek képezik, a tapasztalt szakemberre nyugodtan rábízhatod magad. A doktor úr kizárólag a legjobb műlencséket alkalmazza az operációknál, a rendelőben alkalmaz trifokális, EDOF, egyfókuszú és tórikus műlencséket. Az operáló segítséget nyújt a megfelelő műlencse kiválasztásához is. Figyelembe veszi az orvosi szempontokat, a páciens életmódját, mindennapi tevékenységeit, munkáját, hobbiját.