Nyerspezsgő – ami sokakat magával ragad

A cukortartalom minden ételben meghatározó lehet, nemcsak az ízek tekintetében, de a kalória szempontjából is. Minél több a cukor egy termékben, annál magasabb az energiaszintje. A nyerspezsgő tekintetében a cukor a legminimálisabb mennyiségben van jelen. Ezért is nevezik ezt nyersnek, mivel a szőlő cukortartalmát kivonták belőle, így egy savas és érdes íz született, ami megfelelő hőmérsékleten és a többi összetevővel együtt nagyon kellemes, férfiasan erős ízt produkál.

Sokak kedvencévé vált a nyerspezsgő, mivel a másik véglet, a Doux jelzéssel ellátott édes pezsgő egyre veszít népszerűségéből. Mivel minden embernek más ízlése van, így természetesen a gyártók is igyekeznek mindenkinek megfelelni, ezért fokozatosan emelik a pezsgő cukortartalmát, ezzel a nyerspezsgőtől kezdődőn még számos fokozatot bocsájtanak piacra, az édes pezsgővel bezárólag.

A nyerspezsgő nagy választékban található a farancoispezsgo.hu webáruház kínálatában. Itt mindenki megtalálhatja a számára leginkább megfelelőbb ízt és fajtát. Látogasson el és válasszon kedvére!