Oldalirányban használható hibajavító toll

hibajavító toll

Előfordulhat, hogy egy-egy dokumentumon valamit elírunk és már nem tudjuk kijavítani, ezért újra el kell készítenünk azt, ami nagy bosszúság és időveszteség. Viszont a hibajavító toll által, ettől a problémától mentesülhetünk. Ezért mindig érdemes tartani egyet az irodában vagy az otthon lévő íróasztalon.

Nem kerül sok pénzbe a hibajavító toll, akár többet is rendelhetünk egyszerre az iroda-technika.hu webáruház palettájáról. A Henkel Pritt hibajavító roller ára mindössze 1290 Ft.

Ez az első ilyen jellegű termék, ami újrahasznosított anyagból készült, tehát a megvételével a környezetünket is óvjuk. Ma már szerencsére, ez nagyon sok embernek számít. Gyorsan és szárazon javít, tiszta és pontos, még a fénymásolaton sem hagy árnyékot vagy foltot.

Az ECOmfort roller 4,2 mm szalagszélességgel, 10 m hosszban kapható a webáruházban. Nagyon kényelmesen, oldalirányban használható ez a kiváló hibajavító toll, már ezért a tulajdonságáért is megéri mellette döntenünk. A rendelés leadása is rendkívül egyszerű.