Párkeresés és családalapítás egyszerűen

Segítség a párkeresésben

A család létrehozásához szükséges párkeresés olyan probléma, amivel a férfiak és a nők egyaránt találkoznak. A hosszú magány vagy az ideális társ keresése érdektelenné teszi az életet. Ilyenkor a közérzetünk romlik, komplexusok születnek és csökken az önbizalmunk. Egy tapasztalt pszichológus azonban segíthet megérteni önmagunkat, megválaszolni a bennünket foglalkoztató kérdéseket, eldönteni milyen embert szeretnénk magunk mellett látni, növeli az önértékelésünket; kidolgozni a minden szempontból ideális partnermodellt számunkra.

A páciensek közérzetének javítása és a felmerülő kérdések leghatékonyabb megoldása a pszichológussal történő egyéni konzultációk során valósul meg. A párkeresés kérdésén kívül, a hölgyeket a leggyakrabban olyan problémák foglalkoztatják, mint például, hogyan lehet összeegyeztetni a karriert és a családot, miként lehet helyesen elkülöníteni a munkát és a személyes kapcsolatokat, milyen módon érhető el az egyéni célok anélkül, hogy azok a család rovására mennének.

A terápia során különféle pszichológiai kérdéseket oldunk meg, mindent polcokra helyezünk, hogy elősegítsük a helyes döntés meghozatalát. A konzultáció során lehetőség van hipnoterápia igénybe vételére is, amit már régóta használnak a pszichoterápiában a különféle problémák megoldására, de csupán kevés ember ismeri a működését. A hipnózist gyakran félreértik vagy összekeverik más fogalmakkal. Mind az orvostudományban, mind a pszichológiában számos ok van a hipnoterápia alkalmazására.

A gyakorlat során többszörösen rögzítették a lélek pozitív vagy negatív testre gyakorolt hatásait, azonban a hipnózis nem csodaszer. Ennek a módszernek a használatával lehetetlen kiküszöbölni a szervi rendellenességeket. Viszont a segítségével sok problémát megoldhatunk. Idetartoznak a különböző fóbiák, például a magasságtól vagy a bezártságtól való félelem, az akadályok az idegen nyelvek tanulásában, a kommunikációs problémák, az étkezési rendellenességek (anorexia, bulimia stb.), a függőség vagy a gyenge immunrendszer. Ezek mind-mind kezelhető a hipnoterápia segítségével.