RFID pénztárca kellemes barna színben

RFID pénztárca

A RFID a rádiófrekvenciás azonosító rendszer rövidítése. A bankkártyák és igazolványok olyan chipekkel vannak ellátva, ami megkönnyíti a fizetési tranzakciókat, de ugyanakkor kiszolgáltatottá teszi az adatainkat. Azért kitűnő választás a RFID pénztárca, mivel blokkoló védőfóliát tartalmaz, ami megakadályozza az adatok eltulajdonítását.

Ez a Carelli pénztárcák legújabb generációját képviseli, de rendkívül praktikus és elegáns is. A termék megvásárolható a joborwebshop.hu netes üzletből. Jelenleg a valódi bőr, csatos, antik barna színű RFID pénztárca 31%-os árkedvezménnyel szerezhető be. Érdemes most megvásárolni, amikor elég sok pénzt megspórolhatunk.

Kellemes tapintású, rugalmas és erős alapanyagból állították elő a gyártók. Ebből adódóan, hosszú évekig kiszolgálja a tulajdonosának igényeit. Ez igazán jó hír a férfiaknak, akik nem szeretik gyakran cserélni a megszokott kiegészítőket. A RFID pénztárca sok előnnyel kecsegtet, ezért nagyon jó ajándékötletnek számít. Biztosan sok évig használja majd az ünnepelt.