Rizikó társasjáték a Vikingek földjén

Rizikó társasjáték

A stratégiai játékokat szinte mindenki kedveli, így nem meglepő, hogy rengeteg online változatuk van. Azonban, ha szeretnénk a hagyományos módon, családtagjainkkal vagy barátainkkal végigizgulni egy játszmát, akkor kapjuk elő a Rizikó társasjáték egyik változatát! Bizony, ez a társas olyan népszerű, hogy már például vikingek is lehetünk benne néhány óra erejéig.

Az egyébként könnyen tanulható társasjáték 2-6 játékosnak van kifejlesztve és az átlagos játékidő hosszabb 2 óra is lehet. A Rizikó társasjáték rendkívül izgalmas és mozgalmas, nincs egy percünk sem unatkozni alatta, állandóan figyelnünk kell, hiszen az ellenség bármikor lecsaphat ránk.

A Rizikó a stratégiai társasjátékok alapköve, ami több mint 50 éve hódít. A Vikingek filmsorozatból vett képekkel illusztrált, egyedi hangulatú Rizikó társasjáték játszása során, a résztvevők vezetik a csapataikat, kockáztatnak és így meghódíthatják az áhított területeket. A szuper társas megrendelhető bármikor a jatekotthon.hu webáruházból, így akár már a napokban is össze lehet hívni a barátokat egy jó kis játszmára.