Sokoldalú szerszám a sarokcsisziló a vágókorong segítségével

vágókorong

Hiába adott a legnagyobb teljesítményre képes, hibátlan végeredményt garantáló flex, ha hiányzik a megfelelő vágótárcsa. Természetesen ezt a tartozékot az adott feladathoz szükséges kiválasztani. Például a Bosch Carbide Multi Wheel vágókorong mellett azért dönt sok szakember, mert ez kibővíti a sarokcsiszolók alkalmazási területét a fa és műanyag vágásával.

A kellékkel a lehető legsokoldalúbbá válik az a szerszám, ami alapból nagyon sok mindenre alkalmazható. A Bosch Carbide Multi Wheel vágótárcsájával olyan anyagokban vághatnak a szakemberek, amivel eddig nem tudtak megbirkózni. Gondolni kell itt a különféle fa alapanyagokra és műanyag tartozékokra.

A vágókorong egy csapásra multifunkciós eszközzé varázsolja a flexet, amit számtalan szituációban érdemes bevetni. A vágókorong modern jellegét igazolja a vékony dizájn és a speciális kivezető nyílás, ami garantálja az egyedülálló vágási sebességét és a penge deformálódását is meggátolja.

Továbbá adott a keményfém kivitel. A kiválasztott szemcse minősége és mérete lehetővé teszi a többféle felhasználást, a gyors vágást és hosszú élettartamot. Világos, hogy a vágókorong a nélkülözhetetlen eszközök közé sorolható.

Gyors munkavégzést tesz lehetővé a körfűrész lap

A laminált padlófajták megkövetelik a pontosságot és hatékonyságot garantáló vágólapot. A Bosch Best for Laminate körfűrész lap, ahogy a neve is mutatja, a tökéletes választást jelenti, hiszen ez akármilyen laminált padlófajtához beválik. Korszerűségét bizonyítja a speciálisan illesztett mikroszemcsés keményfém kivitel. Ehhez társul még a speciális proteQtion-bevonat.

A kettőnek a kombinációja adja a körfűrész lap igazi előnyét, hiszen így a laminált padlódeszka mindkét oldalán különlegesen tiszta lesz a végeredmény. A rezgéscsillapító speciális alakja gondoskodik a halk működésről és a precízebb vágásról. A körfűrész lap gyártásakor csakis első osztályú acélt használnak fel, ami hozzájárul a hosszú élettartamhoz és a páratlan tartóssághoz. A lap nem fog deformálódni, még többéves használat után sem.