Szarvast ábrázoló férfi pénztárca

férfi pénztárca

A napjaink modern divatirányzatainak a megálmodói, legyen szó a ruházati elemekről vagy a kiegészítőkről, kedvelik mindazt, ami természetes kisugárzással rendelkezik. A Green Deed férfi pénztárca tipikusan ebbe a kategóriába tartozik, hiszen már az első ránézésre láthatjuk, a praktikus kiegészítő természetes alapanyagokból, klasszikus kialakítással készült.

A férfi pénztárca vadász stílusát a marhabőr felhasználása erősíti, de a felületére gravírozott három szarvas is markánssá teszi a természetes jegyeket. A boldog tulajdonosok pedig a pénztárca használatával még boldogabbak lesznek, hiszen úgy tűnik, hogy a kiegészítő olyan, mint a jó bor, az idő múlásával válik egyre patinásabbá.

Persze a dizájn mellett, a praktikus kialakításban is jeleskedik, hiszen a pénzünk és a kártyáink is kényelmesen elférnek benne. A dekoratív férfi pénztárca egyébként remek ajándékötlet is, így abban az esetben, ha a szívének kedves férfit szeretné meglepni valamilyen jeles nap alkalmával, megtalálta a tökéletes választást.