Táblafólia az otthonod felújításához

táblafólia

Az öntapadó matrica felhordása olyan felületekre, mint az ablakok, falak és a régi bútorok, olcsó és vidám módja annak, hogy felfrissítsd az otthonodat. Vannak helyzetek, amikor frissebb külsőt kell adni a bútoroknak vagy meg kell védeni az ajtókat, ablakpárkányokat, falakat a külső hatásoktól.

De mi van akkor, ha nincs pénz vagy idő a bútorcserére és a javításra? A táblafólia a válasz erre a kérdésre! A modern ipar ennek az anyagnak számos változatát gyártja, sokféle színben és tulajdonsággal. Webáruházunkban több színben és mintázatban találsz táblafólia termékeket. A hátlapja szilikon bevonatú papír és egyszerűen védi az anyagot használat előtt. Amikor a bútor vagy fal ragasztása befejeződött, azt eltávolítják és magát a fóliát egy akrilból vagy gumiból álló ragasztóalaphoz rögzítik.

A rengeteg textúra, rajz és szín birtokában kiválaszthatod azokat, amelyek a leginkább passzolnak a berendezéshez. A táblafólia garantáltan minden felületet feldob, ezért nem fogod megbánni, ha kipróbálod!