Terepjáró gumi többféle méretben

Téli, nyári gumi egy helyen

Extrém körülmények között, extrém megoldásokra van szükség. Amint felkerült a terepjáró gumi az autóra, máris nekivághatunk a felfedezőútnak.

Így már sokkal csekélyebb lesz az esély arra, hogy valahol ott ragadunk egyedül a természetben, ahol még térerő sincs. Hiába gondoljuk azt, hogy velünk ez nem fordulhat elő, hogyha nem készülünk fel megfelelően, akkor bizony bekövetkezhet a baj. De méri egy egész szett terepjáró gumit tárolni otthon?

Abban az esetben, ha gyakran letérünk az aszfaltról, akkor természetesen igen. Viszont, ha csak ritkán akad dolgunk ilyen területen, akkor nem biztos, hogy érdemes beszerezni terepjáró gumit. Egészen változatos kínálatból válogathatunk.

Egyaránt helyet kaptak a termékek között az olyan változatok, amelyek a könnyebb terephez lettek tervezve, de nem maradhattak ki azok sem, amelyek tekintélyes recékkel lettek felszerelve. A terepjáró gumi ezen változataiban szinte semmi sem tehet kárt, viszont még így is fontos körültekintően vezetni, pláne ismeretlen környezetben.