Tökéletes nassolnivaló a cukormentes keksz

cukormentes keksz

Akár orvosi előírásra, akár saját elhatározásból, például fogyás, illetve alakformálás céljával üzentél hadat a cukortartalmú ételeknek, nem kell azt gondolnod, hogy ezzel számodra a nassolás örömteli pillanatainak végképp befellegzett. A különböző ízesítésben kapható cukormentes keksz például egészséges desszert, amiről semmiképpen sem kell lemondanod.

A Lisztmix internetes kereskedésben ebből a termékkategóriából is gazdag kínálat vár, mindössze azt kell eldöntened, hogy a citromos, az áfonyás, a vaníliás vagy inkább a csokoládés, esetleg a kókuszos változat csábítóbb-e a számodra. Akkor sem maradsz hoppon, ha különlegesebb ízekre, netán ízkavalkádra vágysz, ez esetben a csokoládés almás-fahéjas cukormentes keksz lesz a tuti befutó. Ezek a zabpehelylisztből készült, zöldségalapú termékek nemcsak cukor-, hanem glutén-, szója- és tejmentesek is.

A lisztmix.com honlapon kínált cukormentes kekszek valamelyikét, puszta kíváncsiságból is érdemes kipróbálnod. Ha pedig egyszer megkóstoltad, biztosan máskor is ezt választod a mindennapok megédesítéséhez.