Törölköző hímzés magas színvonalon

Elegáns és szép gesztus a vendégek felé, ha egy hotel vagy panzió nevével vagy logójával vannak díszítve a szükséges használati tárgyak. Ezért például a törölköző hímzés egyre keresettebb szolgáltatás. Sok munkája van a cegespolo.eu honlapon megismerhető vállalkozásnak is, hiszen itt igazán szakszerűen végzik el a gépi hímzést bármilyen ruhadarabra.

Azért valljuk be, napjainkban elég nehéz igazi szakembereket találni, akik megbízható, minőségi munkát végeznek! Ez a vállalkozás pedig pontosan ilyen. De lássuk csak, mi kell ahhoz, hogy Önnek gyönyörűen hímzett törölközői legyenek! Egyszerűen csak a cége logóját kell elküldenie a vállalkozáshoz, és 12 órán belül ki fogják kalkulálni a munkatársak az árat, figyelembe véve a logó méretét és a darabszámot.

A hímző-minta tervező program megadja a szóban forgó logó öltésszámát, ami az ár alapját képezi. Az árajánlat elfogadása után, ha szükséges, mintahímzést készítenek a logóról. Ez alapján Ön könnyen eldöntheti, hogy a profi törölköző hímzés megfelel vagy sem.