Ultravékony és tartós Samsung Note 10+ Plus tokok

Nincs többé törött telefon

Egyre többen ébrednek rá arra, hogy az okostelefonok sérülékenyek. Olyannyira, hogy bármilyen helyzetben megvan a valószínűsége annak, hogy ripityára törjenek.

A fejlesztők minél keskenyebb és könnyebb modellt gyártanak, ennek következtében jobban csúsznak és repülnek le az asztalról vagy esnek ki a kézből. A Samsung Note 10+ Plus tokok különleges anyagokból készülnek, nagyon tartósak és képesek elnyelni a zuhanásból adódó ütközéseket.

A Samsung Note 10+ Plus tokok plusz funkcióval is meg lettek áldva, a koccanásveszélyen túl, a karcmentes készülékre is van garancia. A fliptokok minőségi TPU vagy bőr anyagból készülnek, stílusosak és elegánsak, ráadásul a képernyőt 100%-ban képesek védeni.

A szilikon vagy erősített műanyag Samsung Note 10+ Plus tokok többsége áttetsző, így kimondottan azoknak jó választás, akiknek a készülékei mintásak, esetleg limitált, látványos külsővel rendelkeznek. Érdemes egyúttal védőfóliát is vásárolni, hogy az apró sérülések és rongálódások ne hassanak a képernyőre. Kínálatunk mindenkinek elérhető!