Válogatott konyak márkák webshopja

konyak

Fel tudunk-e sorolni három indokot, hogy miért olyan nagyok a franciák az italkészítésben? Hát persze: pezsgő, bor és konyak! Hogy melyikben alkották a legnagyobbat a franciák, azt nem tudjuk, de az biztos, hogy az utóbbi minden téren rájuk emlékezteti a világot.

Az aranybarna, erős, kicsit füstös ízű itóka minden érzékünket magával ragadja. Az íze karakteres, összetéveszthetetlen, az illata parfümös, a színe varázslatos. Nem véletlen, hogy mindenhol rengeteg lelkes rajongója van. A franciák ezt tudják és egyszerűen kifejezve vigyáznak is rá, hiszen a konyak eredetvédett ital, ami azt jelenti, hogy szigorú szabályoknak kell megfeleljen az előállítási folyamat.

Ez ugyanakkor nem azt jelenti, hogy csak Franciaországban készülhet, hiszen itt van például az igen népszerű Metaxa, amit a görögöknek köszönhetünk. Bár igaz, ami igaz, a konyak csínját-bínját a feltalálói ismerik a legjobban. Itthon a legjobb fajtákat bőséges választékban és akár nagytételben a diszkontital.hu webáruházból bármikor be lehet szerezni.