Védőruha kényelmes kivitelben

védőruha

A munkavédelmi szabályok kötelezővé teszik a védőruha használatát a veszélyesnek ítélt munkakörökben. A védőruha számos olyan területen kötelező, ahol az egész test a sérülések veszélyének van kitéve.

A más néven overál jellege, kialakítása attól függ, hogy milyen körülmények esetén kell megállnia a helyét. Tévhit, hogy az úgynevezett kezeslábas nem kényelmes viselet akár egész nap. A professzionális, korszerű modellek, a biztonság mellett, kivételes komfortot is nyújtanak a munkavégzés során. Az enante.hu webáruházban kapható védőruha típusok ezt tökéletesen alátámasztják. Itt elérhetőek a 100 % pamutból gyártott és az esőoverálok egyaránt. Az Organiq elnevezésű termék olyan jellemzőkkel lesz remek választás, mint az ergonomikus vonalvezetés, szabályozható mandzsetta nyomógombbal, formatartó sanforizált alapanyag és a sok zseb.

A Sealtex eső elleni védőruha kényelmes szabású és könnyen le- és felvehető kivitelt kapott. Oldalzsebekkel és állítható, gallérba rejthető kapucnival van ellátva, aminek hála maximális eső elleni védelmet biztosít.