VR szemüveg kölcsönzés kedvező áron

VR szemüveg kölcsönzés

Sokat lehetne vitázni azon, hogy melyik eszközzel élhető át a tökéletes VR élmény. Annak idején az Oculus Rift megjelenése volt az, ami hatalmas port kavart a virtuális valóságot illetően.

Utána következett a HTC Vive, ami szintén sokak kedvencévé nőtte ki magát, de a Playstation is szép eladásokat produkált világszerte. A VR szemüveg kölcsönzés olyan kiemelkedő szolgáltatás, aminek köszönhetően, mindhárom eszközt kipróbálhatjuk ugyanazon rendezvényen.

Lepjük meg a munkatársakat a VR szemüveg kölcsönzéssel a céges bulin! Bizonyára aligha akad majd olyan, aki ne próbálná ki szívesen azt az élményt, amit ez a világ tartogat.

A VR szemüveg kölcsönzésnek számos opciója van, amelyekről részletesen a holofedelzet.hu oldalon olvashatunk. Szülinapokra, csapatépítő rendezvényekre, prezentációkhoz külön programokkal készült a Holofedélzet csapata és nem utolsósorban a legmodernebb eszközök teljes felhozatalával. Kérésre akármelyik játékot ki lehet választani. Szájtátva nézelődhetünk egyszerre más résztvevőkkel, mivel több VR szemüveg kölcsönzése is lehetséges.