A kővédő fólia kemény és erős

Autóval közlekedve, sokunkkal előfordult már, hogy nagy koppanást hallunk és utána csak reménykedünk, hogy egy felverődött kő nem tesz kárt az autóban, sem a karosszériában, sem pedig a szélvédőben. Aki tisztában van a lehetőségeivel, azoknak nem számít újdonságnak a karosszériavédő fólia. Ez a nagyon vékony filmréteg képes hatékonyan és szinte láthatatlanul extra védelmet biztosítani az autó karosszériájának. Így nem kell tartanunk a nagyobb kőfelverődésektől sem.

A speciális anyagból készült karosszériavédő fólia hatékonyan oszlatja el a becsapódó energiákat és így megakadályozza az egy ponton történő koncentrációt, ami a horpadást vagy repedést kiváltja. A karosszériavédő fólia nem mai találmány. Már évtizedek óta használják és azóta a technológia is sokat fejlődött. A bege.hu weboldalon minden információt megtalál a rendszer működéséről és a telepítés módjáról, valamint a költségvonzatáról is tájékozódhat.

A fólia többféle vastagságban és összetételben is rendelhető. A kővédő fólia például jellemzően az autó elejére kerül, tehát a motorháztetőt és a szélvédőt védi, meg persze a sárvédőket. Ezek jellemzően megerősített, vastagabb változatok, amelyek még hatékonyabban képesek a becsapódó kavicsoknak ellenállni. Mivel a motorháztetőn a becsapódási szög minimális, csak súrolás szintjén érintkezik nagy sebességgel, de mégis óriási energiával, így okozhat komoly sérülést, karcolást vagy horpadást.

A szakemberek komoly kutatásokat és fizikai teszteket végeztek a kővédő fólia kifejlesztése során, amivel garantáltan biztonságosabbá tehetjük a járműt és megvédhetjük a külső fizikai hatásoktól. Ezen felül, a fólia hatékony védelmet nyújt a napsugárzás ellen is. Az autó fényezése sem fog kifakulni. Sőt, még fényesebb, még esztétikusabb és szebb marad, hiszen nem keletkeznek rajta hajszálvékony karcolások sem. A kővédő fólia gazdag választékban kapható a fenti honlapon található cég kínálatában. Látogasson el ide és győződjön meg személyesen a védelem ezen módjáról és a magas fokú technikai felkészültségéről!