A kulcsrakész ház árak összege fix

Egy újépítésű ház esetében, egyértelműen az a legkényelmesebb, hogyha kulcsrakész állapotban lehet átvenni. Ebben az esetben a tulajdonosnak már nincs is más dolga, mint az ízlése szerint berendezni, majd ezt követően beköltözni.

Ennek köszönhetően, a kulcsrakész ház árak számítanak a legmagasabbnak a Mágus Készház Kft. árlistájában, azonban ez a megoldás rengeteg terhet vesz le a leendő lakók válláról. Nekik nincs más dolguk, mint a szerződéskötés, illetve a tervezés.

A folyamatos kollaboráció nagyon fontos az építést végző csapat és az ügyfél között, mert csak így lesz kifogástalan a végeredmény. Természetesen a maguskeszhaz.hu munkatársai mindenben az ügyfelek rendelkezésére állnak. A kulcsrakész ház árak esetében, négyzetméterenként 265.000 Ft összegre kell számítani.

Talán lesz akinek ez elsőre soknak tűnhet, de akinek már volt része lakásfelújításban, építkezésben, az tudja, hogy milyen sokat számít, amikor egy teljesen kész épületbe költözhet be, ahol már nem lesz semmi dolga. A kulcsrakész ház árak összege garantáltan fix a rövid kivitelezési idő miatt.