A legjobb hajhullás elleni módszert szeretné megtalálni? Ne keressen tovább!

Forrás: himgeurope.com

Ha kopaszodással vagy hajhullással küzdünk, ma már számtalan megoldási lehetőség közül választhatunk. A kozmetikai ipar mellett már különböző orvosi terápiák, gyógyszerek és sebészeti beavatkozások (pl. hajbeültetés) is léteznek, melyek a hajvesztés megállítását ígérik.

Ezeknek a termékeknek és szolgáltatásoknak nagyon különböző a hatásfoka. Általánosságban elmondható, hogy a drogériákban kapható hajnövesztő samponok és krémek sajnos hatástalanok, és ugyanez elmondható a különböző hajerősítő vitaminokról is. A hajhullás elleni gyógyszerek hatása eleinte bizakodásra adhat okot, ám ez csak ideiglenes javulás, ráadásul ezek a szerek gyakran súlyos mellékhatásokat is okoznak.

Szerencsére van egy olyan módszer, melynek eredményessége garantált, emellett pedig semmilyen mellékhatással nem kell számolnunk. Ez nem más, mint a hajbeültetés. A hajbeültetést inkább hajátültetésnek kellene neveznünk, mivel a páciens saját, megmaradt hajszálait ültetik át a tarkóról a hajhiányos területekre. A beavatkozás előnye, hogy a hajszálak örökre megmaradnak a beültetett területen, nem kell attól félnünk, hogy néhány év múltán ismét kopaszok leszünk. A hajbeültetés véglegesen megoldja a hajvesztés problémáját.

Ha a legbiztosabb módszert szeretné választani a hajhullásának megállítására, és Ön is hajbeültetés mellett döntött, akkor keresse fel klinikánkat elérhetőségeink egyikén! A HIMG klinika szakemberei az ország legjobban képzett és legtapasztaltabb sebészeti, a több ezer elégedett ügyfél és a több millió beültetett hajszál garantálja, hogy náluk a legjobb kezekben van.

Minőségi hajbeültetésért válassza a HIMG hajbeültetési klinikát!

Forrás: himgeurope.com