Az esküvői hajdíszek igazán sokfélék

esküvői hajdíszek

A nagy napon a ruha, a cipő és a frizura vonzza a tekinteteket. Az utóbbi kiegészítői az esküvői hajdíszek, hiszen ezek megkoronázzák az összképet. Rengeteg variáció közül választhatnak a hölgyek, a hagyományostól a modernig, a visszafogottól az extravagánsig.

A hajpántok és a diadémok gyakran királynői eleganciával bírnak. Ezek a típusok különösen jól mutatnak félbehajtott vagy hosszú hajban. A csatok és a szegecsek kisebbek, viszont ugyanolyan népszerűek. Ez nem véletlen, hiszen képesek rusztikus és romantikus hangulatot teremteni.

Nem ritkán használják ezeket a díszítőelemeket vintage és bohém stílusú lakodalmakon. Az esküvői hajdíszek közé sorolhatóak a természetes virágok is. Egy meseszép frangipáni vagy rózsacsokor azonnal felidézi az egyszerűség varázsát.

Vásárláskor figyelni kell arra, hogy illeszkedjen az esemény általános témájához, illetve a dekorációjához. Nemcsak a frizurával, de az öltözettel és egyéb kiegészítőkkel is harmonizálnia kell. Az esküvői hajdíszek kényelmesek és nem akadnak bele a szálakba.