Barbie autó, ami felkelti a figyelmet

Egy modern hölgy ma már nem jár gyalog, hanem olyan szuper autóval, ami után még a férfiak is megfordulnak. Nincs ez másképpen Barbie esetében sem. Ő lenyitható tetővel is működő sportos kabriót vezet.

A rózsaszín való ehhez a babához, úgyhogy a Barbie autó ugyancsak ezt a színt kapta, bár emiatt egy kicsit feltűnő, de azért remekül lehet vele a zsúfolt városban közlekedni, valamint parkolni. Ha meg akarja lepni a gyermekét egy ilyen csodálatos járgánnyal, azt tanácsoljuk Önnek, hogy látogasson el minél előbb a jatekotthon.hu webáruházba! Hogyha ezzel indul el a barátnője társaságában a városba, bizonyosan mindenki meg fogja nézni ezt az igazán korszerű verdát. Most 18%-os kedvezménnyel kapható ez a csoda a webáruházban, ezért érdemes minél hamarabb lecsapni rá.

A Barbie autó egyszerre 2 babának is helyet biztosít, úgyhogy ebben a különlegességben két barátnő is útnak indulhat. A Barbie baba is számtalan változatban kapható a webáruházban, szőke, barna, fekete hajú egyaránt. Persze mind jól néz ki a kis rózsaszín Barbie autóban.