Cégkivonat letöltés es3 formátumban

Papíralapú cégkivonat

A cegkivonatmost.hu szolgáltatását bárki igénybe veheti és a cégkereső használatával pillanatok alatt megtalálhatjuk azt a vállalkozást, amit keresünk.

A cégkivonat letöltés előtt írjuk be a keresőbe a vállalat nevét, adószámát vagy a jegyzékszámot. Ezek közül elég egy is ahhoz, hogy rábukkanjuk az adatbázisban található több százezer bejelentett cég között arra az egyre, aminek az adataira szükségünk van. Hogyha e-mail-ben szeretnénk megkapni a dokumentumokat, akkor fizethetünk bankkártyával is.

Amennyiben banki ügyintézéshez van szükség cégkivonat letöltésre, akkor érdemes az es3 formátumot választani, ellenkező esetben számíthatunk arra, hogy nem fogják elfogadni a dokumentumokat.

Az így kapott elektromos dokumentum kizárólag speciális programokkal nyitható meg. A cegkivonatmost.hu weboldalon megtudhatjuk, hogy honnan tölthető le ingyenesen egy ilyen szoftver. A cégkivonat letöltésre, akkor is sor kerülhet, hogyha műszaki vizsgára van szükség. Ilyenkor általában 30 napnál nem régebbi adatokra van szükség, amelyek természetesen elérhetőek a weboldal adatbázisának hála.