Csak dicsérni lehet a Robotrex H5 modellt

Az LG márkának igen hamar sikerült betörni a robot porszívó piacra, köszönhetően a tartós, hatékony, roppant intelligens és nem utolsó sorban kedvező árú termékeinek. A LG robotporszívó ár megannyi helyen jutányos, de aki valóban olcsón akar hozzájutni a termékhez, jól teszi, ha a robotguru.hu oldalt választja.

A HomBot modellek tavaly jelentek meg, teljesen új színekkel és műszaki adottságokkal, és annyira profik, hogy egy az egyben át tudják venni a mindennapi takarítás feladatát a lakásban. Emiatt a tulajdonosnak egy percig sem kell aggódnia azért, mert piszkos, koszos a szőnyeg vagy parketta.

Az LG robotporszívó ár reális a HOM-BOT Home Guard+ VR9647PS fajta esetében is, amelyik a kisállatos lakások új kedvence lett. Javarészt azért, mert ennek speciális a felépítése, hiszen a cserélhető főkeféknek hála gondoskodni tud az állatszőr összegyűjtéséről. A modernséget az is igazolja, hogy a kütyü Wi-Fi kapcsolaton keresztüli applikációval is vezérelhető.

A webshop oldalán keresgélve kiderül, hogy amellett, hogy a LG robotporszívó ár jutányos, még a tulaj bárhol, bármikor bepillanthat az otthonába az elülső kamra látószögéből. Ezen típus mellett nagy sikernek örvend a Robotrex H5. Az EVOLVEO ezen produktuma egy ügyes, alacsony robotporszívó, amely automatikusan bejárja a takarítandó területet.

Ennek köszönhetően azt egy percig sem kell felügyelni. A Robotrex H5 hatékonyságára példa, hogy ez roppant egyszerűen áthidalja a padló egyenetlenségeit, illetve az érzékelők nem engedik, hogy az leessen például a lépcsőn. Amikor pedig befejezte a munkát a Robotrex H5, akkor egyből megkeresi a dokkoló állomását, hogy fel tudja tölteni magát.

A Robotrex H5 nagy előnye a multifunkcionális takarítás. Kétségtelen, hogy ez egy sokoldalú takarító eszköz, mert a porszívózást, a száraz vagy nedves feltörlést is el tudja végezni. A termék igazán egyszerűen megrendelhető a RobotGuru cégtől, ahol számtalan egyéb kütyü is rendelkezésre áll. Érdemes megtekinteni a bolt változatos felhozatalát és kiválasztani a leginkább megfelelő darabot.