Csakis dicsérni lehet a Metabond benzinadalékot

A 2000-es évek elején, amikor olajcserére került sor, az autótulajdonosok még hallani sem akartak más márkáról, csakis a Castrol-ról. Az elmúlt években ez a hozzáállás rengeteget változott, hiszen napjainkban a Liqui Moly olaj jelenti a sofőrök nagy kedvencét. Ez a választás teljesen érthető, hiszen ez a motorolaj számos pozitívummal rendelkezik.

A termék és egyben a brand sikerét a legjobban talán az bizonyítja, hogy nemrég megkapta a Legjobb Márka címet a kenőanyagok kategóriában. Mondani sem kell, hogy ennél nagyobb kitüntetést egy motorolaj nem is kaphat. Ha nem is nyerte volna meg ezt a díjat a Liqui Moly olaj, akkor is első helyen lenne, legalábbis az eladásokat és kedveltséget illetően.

A Liqui Moly olaj azért is népszerű, mert ez számos típusban megvehető. Ott van például a félszintetikus 10w40-es motorolaj és a 5w40-es szintetikus fajta. Illetve nem szabad kihagyni az 5w30-as Liqui Moly olaj fajtát sem, amelyik hazánkban igazán közkedveltnek számít. Talán az egyik legspecifikusabb terméke a márkának az MoS2 nevet viselő produktum.

Ez nagy arányban tartalmaz adalékot, azaz molibdén-diszulfid szilárd kenőanyagot, ami által megnöveli az olajcsere periódust. Amennyire szeretik a magyar emberek ezt a motorolajat, éppen annyira kedvelik a Metabond benzinadalék fajtát, amelyik csakis dicséretet érdemel.

Ennek a legfontosabb pozitívuma talán az, hogy minden egyes benzinüzemű erőforráshoz használható, függetlenül attól, hogy két vagy négyütemű, katalizátoros vagy hagyományos rendszerről van szó. A Metabond benzinadalék megállja a helyét akkor is, amikor új vagy éppen kopottabb motorok üzemanyag-ellátó rendszerének kezelésekor alkalmazzák ezt. A Metabond benzinadalék megannyi jó tulajdonsággal rendelkezik.

Ide sorolható, hogy az nagymértékben javítja az égést és ezzel képes növelni a teljesítményt. Pozitívum az is, hogy ez akár 10%-os üzemanyag-megtakarítást eredményezhet, már az első használattól. Nem szabad azt sem elfelejteni, hogy a Metabond benzinadalék gazdaságos és le tudja csökkenteni a karbantartási igényt, illetve ezzel adott az optimális elgázosodási funkció.