Egész nap védi a bőrt a fényvédős arckrém

fényvédős arckrém

Szeretné, ha bőre frissnek, ragyogónak és a környezeti ártalmaktól védettnek tűnne? Az AHAVA fényvédős arckrém leküzdi a bőröregedés jeleit, hidratálja és erőteljes ásványi anyagokkal védi a káros hatásoktól. A magas hatékonyságú intenzív kozmetikumok mindennapos használatra lettek tervezve.

A fő hatóanyaguk a Holt-tengerben megtalálható formulák, amelyek a klinikai tesztek eredményeként rendkívül hatékonynak bizonyultak a bőrön lévő pigmentfoltok világosítása, a ráncok kisimítása, a bőr hormonális változásai és a különböző bőrhibák elleni harcban.

A fényvédős arckrém SPF 15-, 20- és 30-as fényvédő faktorral rendelkezve, védi a bőrt a környezeti tényezők káros hatásaitól. Holt-tengeri Osmotert is tartalmaz, ami antioxidánsokban gazdag, javítja a bőr megjelenését és segít fenntartani a bőr rugalmasságát és egyenletes tónusát.

A fényvédős arckrémben található speciális pozitív stressz technológia segít megvédeni a bőrt az oxidatív stressztől és a káros UV-sugaraktól. Elősegíti a kollagén termelést és ragyogó megjelenést kölcsönöz a bőrnek.