Egyedi fejlesztésű ügyfélhívó rendszer

Ügyfélhívó rendszer

A vezeték nélküli hívórendszerek olyan technikai újítások, amik ideális megoldást jelentenek exkluzív éttermekben, szállodákban és egyéb vendéglátóipari helyszíneken. A Retekess TD164 ügyfélhívó rendszer kifejezetten nagy, akár 800-1000 m hatótávolsága is rendelkezhet, a környezeti viszonyok függvényében, így a vendégek távolabb is élvezhetik a kiszolgálás kényelmét.

Az akkumulátorok által biztosított hosszú üzemidő eléri a 30 órát, aminek hála az egész napos használata sem jelent semmilyen problémát. A TD164 ügyfélhívó rendszer egyszerűen programozható és kezelhető, aminek hála, a kiszolgáló személyzetnek nem kell sok időt töltenie a beállításokkal. A vendégek kényelmét szolgáló funkciók közé tartozik a jelzés kikapcsolása.

A készülék 998 db jelző PAD kezelésére is képes, amivel jelentős forgalommal bíró kiszolgáló egységeket is lefed. A Retekess TD164 kiváló minőségű, exkluzív kialakítása pedig biztosítja, hogy a vendégek élménye a legmagasabb szinten legyen. Az ügyfélhívó rendszer többféle jelzéssel rendelkezik, amelyek egymással kombinálhatók.