Elektromos kazán központi fűtéshez beépített szivattyúval

elektromos kazán központi fűtéshez

Amikor központi fűtésről beszélünk, akkor a leggyakrabban a nagyteljesítményű kazán jut eszünkbe. Természetesen nem mindegy, hogy ez milyen elven működik. Általában a vegyes tüzelésű módszer kiaknázásában látják a legtöbben a megoldás kulcsát, esetleg a gáz égetése jöhet még szóba ott, ahol erre lehetőség adódik. De itt még nincs vége a technikai lehetőségeknek, ugyanis kapható elektromos kazán központi fűtéshez kiemelt hatásfokkal.

Majdnem úgy kell ezt elképzelni, mint egy hagyományos bojlert, csak itt több funkcióra tevődik a hangsúly. Az analógia egyáltalán nem áll távol a valóságtól, mert használati meleg víz előállítására ugyanúgy alkalmas a berendezés. Ezen felül pedig az elektromos kazán központi fűtéshez is alkalmazható.

Egyszerűen csak rá kell kötni a már kiépített belső hálózatra és kezdetét veheti a használat. A Termo Block PTV kazán változatok fel vannak szerelve gyárilag keringető szivattyúval. Az elektromos kazán központi fűtéshez többféle teljesítménnyel megrendelhető, így maximálisan az igényeinkhez igazíthatjuk a beszerzésüket.