Fészekhinta kicsiknek, nagyoknak

fészekhinta

Minden gyerek nagyon szereti a ringatást, a hintáztatást, hiszen oldódhatnak bennük a feszültségek a ritmikus mozgás közben. Nagyobb korban is kedvelik ezeket a kellemes mozdulatokat, a fészekhinta pedig optimális választás számukra. Kitűnő minőséget képviselő, hároméves kortól idősebb csemetéknek való a vesszoparipa.hu webáruházból megvásárolható fészekhinta, aminek anyaga fém és műanyag, gyűrűjét erős és puha burkolat veszi körül, a sodrott kötelei ugyancsak műanyagból készültek.

Ha egy ilyen szerkezet van az udvaron, a gyerek mindenegyes napon használatba veheti. Ily módon fejlődik az egyensúlyérzéke, illetve pedagógusok és pszichológusok megfigyelték, hogy azok a gyerekek, akik sokat hintáznak, könnyebben megtanulnak írni, olvasni. Jobban tudják tartani a sorok irányát, valamint ritkábban cserélik fel a betűket.

De tinédzserek, sőt, felnőttek által is használható ez a fészekhinta, hiszen 100 kg-ig terhelhető. Elmondható, ha beszerzi, akkor a család apraja-nagyja egyaránt használhatja ezt a kelléket.