Fonyódi szállás az állatok szerelmeseinek

fonyódi szállás

Fonyód nemcsak nyáron, de az év minden időszakában népszerű állomás. Mind a külföldi, mind a belföldi turisták körében közkedvelt desztináció. A fonyódi szállás a kutyás strand miatt is nagyon kelendő. Egyre többen érkeznek nyaralni, pihenni a kedvenceikkel. Aki nem háziállattal érkezik, de kedve lenne jószágokkal barátkozni, ellátogathat a közeli Bugaszegi tanyára.

Lovak, nyulak, birkák, mangalicák és baromfik várják a látogatókat. Nemcsak gyermekeknek élmény! Ha már gyerekek, említésre méltó a pár kilométerre lévő csokoládé manufaktúra, ami szintén kicsik és nagyok kedvence. Ha fonyódi szállásunk van, kipróbálhatjuk a környék kalandparkját kötél- és bobpályával vagy felmérhetjük íjásztudásunkat.

Járjuk be a település kiránduló ösvényeit, kilátóit vagy merüljünk el a múltban a múzeumok, várak, szobrok segítségével! Szerezzük be a kedves szuveníreket a méltán híres piacon, ahol friss zöldség és gyümölcs mellett, antikvár holmik, festmények, könyvek, kézműves termékek százai várnak új tulajdonosukra.