Gyors és praktikus cumisüveg melegítők otthoni és autós használatra

Cumisüveg melegítők otthoni és autós használatra

A babák étrendje az első hónapokban nem túl változatos, mivel az anyatejből és tápszerből áll. A cumisüveg melegítők otthoni és autós használatra egyaránt felbecsülhetetlen értékűek, ugyanis a használatukkal bármikor a megfelelő hőmérsékletű élelemmel tudjuk ellátni a kisbabát.

Az a személy, akinek volt már dolga éhes csecsemővel, jól tudja, minden másodperc számít, hiszen a kicsik, mint minden egyebet, élénk sírással adják a felnőttek tudtára, hogy üres a pocakjuk. Az Asti webáruház cumisüveg melegítői egyenletesen és gyorsan melegítik fel az aktuális folyadékot, a hőmérséklet szabályozónak köszönhetően éppen olyanra, ami ideális a picinek. Természetesen a művelet során az anyatejben található vitaminok és tápanyagok nem pusztulnak el.

Az sem jelent gondot, ha fagyasztott tejet vagy tápszert szeretne felolvasztani, hiszen a cumisüveg melegítők otthoni és autós használatra ebben is remekelnek. A termék nem méret- vagy márka specifikus, hiszen abban különféle nagyságú cumisüvegek is kényelmesen elférnek.