Halk és hatékony fűtő ventilátor

fűtő ventilátor

Amikor egy ventilátorra gondolunk, akkor a forgólapátok jelennek meg előttünk, ahogy kavarják a levegőt. Ezt a Dyson fűtő ventilátor tervezőinek sikerült tovább gondolniuk és megalkották a forgólapát nélküli változatot, ami az egyedi formája ellenére, sokkal jobb hatásfokkal rendelkezik, mint az átlagos modellek.

Már önmagában az is különleges, ahogy kinéz, nem beszélve arról, hogy nemcsak hűtéshez, hanem fűtéshez is használhatjuk.

Még közvetlenül mellette sem zavaró, ahogy áramoltatja a levegőt. Nem fújja, kavarja olyan durván, mint a hagyományos ventilátor. A fűtő ventilátornak hála, a kellemes meleg levegő hamar megtölti a helyiséget, ami lehet a hálószobánk vagy egy tágas nappali.

Mivel csendes, ezért munkahelyi környezetben is ideális választásnak számít. Például nagyon jól mutat egy irodában. Bekapcsolva nem válik zavaróvá a búgása, hiszen rendkívül alacsony zajszinttel rendelkezik, ezért nem zavar sem a pihenésben, sem a koncentrációban. A Dyson fűtő ventilátor egyedi technológiája egyre népszerűbbé teszi ezt a remek berendezést.