Hódító útjára indult a Chesterfield márka

Chesterfield márka

Sportosan elegáns vagy elegánsan sportos. Megoszlanak róla a vélemények, egy azonban biztos, mégpedig az, hogy a Chesterfield márka minden alkalommal bizonyságot tesz a táskák iránti elhivatottságáról. A stílusos külső öltözteti a használóját. Praktikus, hiszen számos zsebbel és különféle rejtett rekeszekkel van ellátva.

Minden belefér, amit csak szeretnénk magunkkal vinni egy egyszerű séta vagy hosszabb utazás során, de munkába menet is kiemelkedőnek hasznosnak számít a Chesterfield márka a táskák esetében.

Mivel a legtöbb alkalommal ki van téve a mindennapos használatnak, ezért lényeges a strapabíró kialakítás. A Chesterfield márka modelljeinek ebből a szempontból sincs semmi szégyellnivalójuk.

Nem kopik és nem szakad. Az igényes varrások kibírják azt is, hogyha nagyobb súlyt vagyunk kénytelenek cipelni a táskákban. Ami elsőre feltűnő lehet a Chesterfield márka szemrevételezése során, hogy szinte minden modell esetében az eredeti bőr használata dominál. Ez az anyag nemcsak tartós, hanem igazi prémium megjelenést kölcsönöz a táskáknak.