Hol érdemes utánanézni a pályázati hiteleknek?

Forráscentrum

Amikor egy vállalkozó azzal a ténnyel szembesül, hogy a cég továbbfejlesztését vagy egy-egy projekt finanszírozását nem tudja önerőből megoldani, akkor a lehető legkedvezőbb hitellehetőséget keresi. Nem mindig egyszerű tájékozódni az aktuális pályázati hitel lehetőségekről, de szerencsére vannak olyan weboldalak (mint például a forrascentrum.hu), amelyek remek kezdőpontot tudnak nyújtani ezen a téren. A Forráscentrum Kft. munkatársai vállalják, hogy felkutatják az optimális, kedvező hitellehetőségeket az ügyfeleiknek.

Arra viszont minden vállalkozónak számítania kell, hogy a hitelkérelmek benyújtásához a komoly szakértelmet igénylő üzleti terv elkészítése nélkülözhetetlen. Természetesen a Forráscentrum Kft. szakemberei ezt előzetes díj felszámolása nélkül elvégzik, a cég üzletpolitikai koncepciójának megfelelően. Sőt, kezelni tudják azt a problémát is, ha egy bank előzőleg már elutasította a hitelkérelmét! A Széchenyi Kártya igénylése abban az esetben jelent megoldást, ha maximum 25 millió Forintra van szüksége 2 héten belül.

Ha átmeneti likviditási gondjai vannak, esetleg hirtelen nagyobb összegre van szüksége, ezt az utat ajánlott választania. De lehetősége van rugalmas vállalkozói hitelek igénybevételére is, maximum 62,5 millió Forint erejéig, az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank által biztosított forrásból. A forrascentrum.hu portálon keresztül felveheti a kapcsolatot a szakértőkkel, akik minden kérdésére választ adnak, valamint mindenben segítenek Önnek.

Egy ilyen professzionális segítséggel már könnyebben megvalósíthatóvá válik például a telephely fejlesztése, az új vagy használt gépek beszerzése, az ingatlanépítés, teher- és/vagy személygépkocsi megvásárlása, az ÁFA finanszírozása, illetve az esetleges átmeneti likviditási problémák kezelése. Pályázati konstrukciókkal is kombinálhatóak a hitellehetőségek, aminek köszönhetően kialakítható egy, a céget kevésbé terhelő finanszírozás. Tehát érdemes minél hamarabb felkeresnie a Forráscentrum Kft. munkatársait.