Igényes vízszerelő Érd lakosainak

Kreatív vízszerelő

Legyen szó újépítésű vagy régi lakásról, ha Érden él, kell ismernie egy vízszerelőt, akihez bármilyen problémával bátran fordulhat.

Természetesen, ha a vízszerelő Érd határában tartózkodik, akkor sokkal könnyebben száll ki az időpontot kérő lakosokhoz vagy olyan lakásokba, ahol a probléma végképp halaszthatatlan. Érdemes tudnia, hogy nemcsak a komoly cseréknél, csőrepedéseknél, korhadó vezetékeknél felmerülő gondok esetében fordulhat a szakemberhez.

Csapok meglazulása, szivárgó kagylók, elkorhadt gumibetétek, meghibásodott WC tartályok és a mosógép, mosogatógép bekötések is vízszerelőt igényelnek. Závodszki Zoltán budapesti vízszerelő Érd településére is szívesen kiszáll, amennyiben elege lett a kókler szerelőkből és a munkájára igényes, 40 éve szakmájában jártas mesteremberre bízná a vizes feladatokat.

A tapasztalatának köszönhetően, mind a régi lakások vezetékhálózatát, mind a modern kialakításokat jól ismeri, szaküzletének köszönhetően pedig elérhetővé válnak a szükséges alkatrészek is.