Ingyenes horgolásminta a weboldalon

horgolásminta

Gyakran megcsodálunk egy-egy gyönyörű horgolt sapkát, cipőfelsőt vagy takarót és szinte el sem tudjuk képzelni, hogy ilyesmit egy horgolótű meg fonal segítségével létre lehet hozni. A trükk a dologban a jó horgolásminta. Senki sem születik úgy, hogy egyből mestere legyen a horgolásnak, a csodaszép holmikhoz sok gyakorlás vezet. Amikor már az alapokat valamelyest tudjuk, belevághatunk picit bonyolultabb dolgokba is.

A siker érdekében fontos, hogy a horgolásminta, amivel dolgozunk, valóban használható legyen. Lényeges ugyanis a részletes leírás, amiben olyan paraméterek is meg vannak adva, mint a kötőtű és fonal vastagság. A nordfonal.hu webáruházban a legszebb és legpuhább fonalak mellett, remek minták is találhatóak.

Elég csak kicsit körülnézni a weboldalon és máris megjelennek azok a horgolásminta változatok, amelyekkel divatos és gyönyörű sálakat, sapkákat vagy éppen párnahuzatokat lehet készíteni. A dolgunk rendkívül egyszerű, hiszen a minta alapján gyorsan megrendelhetjük a termékhez szükséges fonalakat.