Ipari, színes és mobil címkenyomtató

címkenyomtató
Vannak bizonyos esetek, amikor az asztali és a középkategóriás nyomtatóval sem lehet boldogulni, hiszen nem képesek garantálni a várt mennyiségű etikett címkét. Ekkor csakis az ipari teljesítményű címkenyomtató jöhet szóba. Ahogy a neve is mutatja, ez ipari mennyiségben tudja garantálni a címkék előállítását. Kompromisszumok nélküli megoldást jelent szinte minden területen.
A szintén tekercses címkenyomtató tervezésekor és gyártásakor a legfontosabb a folyamatos üzem volt, tehát a megállás nélküli funkcionálás. Ennek köszönhetően az eszköz egész nap mehet, megállás nélkül, akár a hét minden egyes napján. Az ipari szintű címkenyomtató felépítése és mechanikája teljes egészében fém, így nagyobb védelmet nyújt a külső hatásokkal szemben.

A nyomtatók felsorolásából nem maradhat ki a színes változat. A tintasugaras színes etikett nyomtató alkalmazása egyre népszerűbb, főleg a vállalkozások körében. Egy olcsó, hatékony és nagyon gyors megoldást jelent sok esetben, a magas  minőségű színes öntapadós címkék nyomtatásához.
Az ilyen címkenyomtató használatával az egy címkére eső költségek tekintetében verhetetlen megoldást jelentenek már kis darabszám esetén is. Ezért sem csoda, hogy annyira felkapott lett a berendezés az elmúlt években. A színes címkenyomtató azoknak biztosan beválik, akik a színes címkéket eddig nyomdai úton szerezték be.
Az Epson márkájú, tintasugaras produktum alkalmazásával a kis és közepes darabszámú, prémium minőségű, színes öntapadó címkéket gyorsabban és kedvezőbb költségekkel lehet előállítani. Ott van még a hordozható nyomtató is. Ahogy a neve is mutatja, ezt könnyedén, akár egy övre csatolva is hordozni lehet. Speciálisan olyan feladatokra tervezték, ahol a mobilitás nélkülözhetetlennek számít.