Kiváló teljesítmény gyémánt csiszolótárcsával

Gyémánt csiszolótárcsa

Nem túlzás azt állítani, hogy jóformán minden építőanyag esetében sikerrel alkalmazható. A gyémánt csiszolótárcsa használata egyszerű, gyors és a kialakításából fakadóan rendkívül hatékony.

A régi bevonatok pillanatok alatt eltávolíthatóak a különféle felületekről. A kínálatban mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelő változatot. A duplasoros, a turbó szegmenses, a vákuum forrasztott és a galvanizált gyémánt csiszolótárcsák egyaránt helyet kaptak a webáruházban.

Továbbá, speciális gyémánt profilmaró-élmaró tárcsa rendelésére is lehetőség nyílik. A duplasoros kivitel az egyik legjobb választás betonhoz, mivel agresszívan és gyorsan távolítja el a bevonatokat a felületről. A turbó felületű gyémánt csiszolótárcsa stabil teljesítményt biztosít, hosszú élettartammal rendelkezik és kiválóan bírja a nehéz munkálatokat.

A vákuum forrasztott típusok sokoldalúsága verhetetlen. Süllyesztett belső részek csiszolására, vágásra, simításra, élek formázásra egyaránt alkalmas. A mindkét oldalon bevonatolt galvanizált változatok gérvágáshoz és gércsiszoláshoz használatosak.