Még mindig topon a nyitható arany medál

nyitható arany medál

Folyamatosan frissülő arany medál kínálattal várja vásárlóit az NGold Ékszerüzlet. A honlapon lévő nyitható arany medál csupán egyike a legnépszerűbb daraboknak. Sokan vásárolnak kettétörhető szívet, esetleg keresztet, csillagjegyeknek megfelelő szimbólumokat.

A nyitható arany medál letisztult és elegáns megjelenése lehetővé teszi, hogy az adott nyaklánc viselhető legyen a hétköznapokon és ünnepi alkalmakon egyaránt. De ez sok más ékszerre is érvényes, ezért van az, hogy vásárlóink visszatérő ügyfelek és minden alkalommal tőlünk vásárolnak aranyból készült ékszereket, kiegészítőket.

Medálok terén az állatosak is nagyon kedveltek, hiszen az indián és más ősi törzsek is előszeretettel ruházták fel a tárgyakat állati motívumokkal, azok tulajdonságaikkal. A nyitható arany medál mellett, beszerezheti tőlünk az elefántos, oroszlános, nyuszis vagy pillangós változatokat is. A téli ünnepek közeledésével mindig érkezik új kollekció is, ahol a hópehelytől kezdve a rénszarvasig sokféle szimbólum kerül megformázásra.