Páratlan végeredmény a kerítés takaró hálóval

kerítés takaró háló

Ha valaki kerítéshálót szeretne, akkor érdemes egy természetes alapanyaggal bíró változatot megvennie, hiszen ez tudja megteremteni azt a naturális hatást a kertben. A fűz, nád, bambusz kerítés takaró háló jól mutat kis és nagy felületen is, illetve remekül illeszkedik a fém és a fa kerítésekre egyaránt.

Azt ugye mondani sem kell, hogy a természetes alapanyagú takaró a növények környezetébe kiválóan passzol. A kerítés takaró háló rögzítését rá lehet bízni egy szakemberre, de vannak olyan modellek, amelyeket a ház tulaja egyedül is fel tud tenni. Azt persze nem szabad elfelejteni, hogy a legtöbb termék komoly súllyal rendelkezik, főleg akkor, amikor nagyobb felületet fed le.

Ezért sem szabad a nehezebb, vastagabb, sűrűbben szőtt, fonott változatot kis teherbíró képességű kerítésre feltenni. Manapság megvehető még a PVC, színes vagy épp a nádhatású kerítés takaró háló. Ezek is szépen mutathatnak a kerítésen, ugyanis a kidolgozásuk igen igényes. A kerítés takaró háló remekül mutat akkor is, amikor a kerítés egyes részeit műsövény takarja.

Ma már az élőnövényekhez megtévesztésig hasonló fajtákat is lehet találni. A műsövények kifogástalanul takarnak, kiválóan mutatnak a kertben és szinte örökre szólnak. Legyen szó kicsi, netán hatalmas vagy épp angol, francia, vidéki, barokk, minimál stílusú kertről, a kerítéstakarók remek megoldásnak bizonyulnak, ha illeszkednek a meglévő kültéri designhoz.

Esztétikailag kifogástalan a műanyag nád is

Vannak persze más alapanyagok, amelyek szintén takaróként szolgálhatnak. Az egyik nagy kedvenc mostanság a megbízható műanyag nád. Ez persze lehet akár egy profi kerítéselem is. Itt talán a legjobb példa az Everly Platinum termék, amelyik egyszerre dekoratív, korszerű és árnyékoló, illetve belátás elleni védelmet is nyújt. Főként erkélyeken és teraszokon válik ez be igazán.

A műanyag nád nagy előnye, hogy ez UV-védelemmel van ellátva, és minden szála PVC bevonatú, ami még inkább garantálja a tartósságot. Az Everly Platinum műanyag nád nagyon erős és egy hosszú élettartamú, modern stílusú belátásgátló. A vásárlók azt is szeretik benne, hogy ennek a telepítése rendkívül egyszerű. A fűzőlyukak segítségével könnyen fel- és leszerelhető.