Pilkington szélvédők megbízható forrásból

Pilkington szélvédő

Az autóipari óriások nem gyártanak ablaküvegeket a termékeikhez. Ezt a feladatot a Pilkington szélvédő modellek megrendelése által oldják meg inkább. A társaságot 1826-ban alapította Sir Alastair Pilkington. 2006-ban az NSG Csoporttal való konzorciuma után a vállalat a világ második legnagyobb gépjármű üvegszállítója lett és az éves forgalma elérte a négymilliárd dollárt.

A márkanév alatt futó termékeket használ a General Motors, a Ford, a Toyota, a Renault, a Honda, a Peugeot, a BMW, a Nissan és a Citroen is. Az alapító által feltalált üveggyártási eljárást a mai napi alkalmazzák. Ugyanakkor a Pilkington szélvédő megalkotásának folyamatába a legújabb műszaki vívmányokat is bevonják.

A termékeket nemcsak Nagy-Britanniában, hanem Németországban is gyártják és a világon több tucatnyi gyár működik a márkanév alatt. Ilyen megbízható modellek széles választékával találkozhat az autouvegek.hu online áruházban is, ahol megfelelő Pilkington szélvédőt választhat a különböző márkájú, illetve gyártás évű autókhoz.

Érdekli, hogy milyen nagyságú a szélvédő javítás ár?

Az autóüveg minden modern gépjármű pótolhatatlan és fontos része, ami megvédi a vezetőt és az utasokat a szembejövő levegőáramlástól, csapadékától és más járművek kerekei által felvert kövektől. Viszont, ha megtörtént a baj, a megfizethető szélvédő javítás ár csökkentheti az autótulajdonos fájdalmát.

Abban az esetben, ha a sérült terület elég jelentős és a kavicsfelverődés okozta repedések hajlamosak növekedni, az üveget ki kell cserélni, hiszen a törések akadályozzák a láthatóságot, másodszor pedig az ilyen üveg nem megbízható. Ilyenkor a szélvédő javítás árak megtekintése helyett, a csere költségeire keressen rá a weboldalunkon!

Vásároljon új, a paraméterek szempontjából megfelelő és magas minőségű üveglapot! Ugyanis a védőfunkción kívül, az első üveg befolyásolja az autó aerodinamikai tulajdonságait, ami a sebességre és az üzemanyag fogyasztás gazdaságosságára is kihat. A pontos szélvédő javítás ár megismerése végett, vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal!