Praktikus és olcsó a fűnyíró olló

Fűnyíró olló

A fűnyírás alapos munkát igényel és nem minden esetben elegendő a tolós fűnyíró. Van olyan eset is, amikor nem kell azonnal a fűkaszáért nyúlni, mivel a fűnyíró olló segítségével is elvégezhető a feladat.

Ez pedig az, amikor csak 1-2 olyan ágat, gallyat kell megnyesni, amelyik nem túl vastag és a szára sem tömör. Bizonyára mindenki tapasztalta, hogy a fűnyírás után a problémásabb helyeken még itt-ott marad egy kiálló gaz vagy fűszál. Nem kell újra végigmenni a fűnyíróval, de a fűkaszát sem érdemes beindítani.

Elég a fűnyíró olló után nyúlni és lenyisszantani a makacsul ágaskodó növényt. Egy ilyen eszköz ráadásul meglehetősen olcsó, nem kell több tízezer forintos tételekben gondolkodni, de akár az interneten keresztül is beszerezhető.

Többféle fűnyíró olló megvásárolható a denakert.hu webáruházban, ezért mindenki azt a terméket választhatja, amelyik a legjobban megfelel az elvárásainak. Kapható itt hosszú nyelű, forgatható vagy Servo-System-mel ellátott fajta is. A Fiskars és Gardena termékek roppant ergonomikus kivitelezésűek.