Praktikus eszköz az akkus fűnyíró

Fűnyírók széles választéka

Egyre többen választják manapság az akkus eszközöket, mivel már sokkal megbízhatóbbak, mint néhány évvel ezelőtt. Elég csak az autóipart szemügyre venni. Egymás után dobják piacra a különféle gyártók az elektromos modelleket, amiket akkumulátor működted.

Az akkus fűnyíró teljesítményével könnyedén karbantartható akár egy nagyobb terület is. Általában minden modell esetében fel van tűntetve, hogy egyetlen töltéssel mennyi ideig képes működni.

Ez döntő lehet a választást illetően, mivel az adott terület méretéhez megfelelő kapacitású akkus fűnyírót érdemes vásárolni. De miért kéne egy ilyen drága eszköz, ha ott a jól bevált benzines vagy az elektromos?

Ez nem húz egy többméteres kábelt maga után és nem berreg fülsértő módon, ráadásul a káros anyagok kibocsátása egyenlő a nullával. Akiknek fontosak ezek a szempontok, azoknak tökéletes választás lesz az akkus fűnyíró, ami többféle extrával van felszerelve, a kényelmes használat érdekében. Egy alapmodellel akár egy 540 m²-es terület is levágható, bár ez a szám függ a fű nedvességtartalmától és magasságától.