Roppant jutányos az angol fordítás ár

Egyre többen szeretnének magyarról angolra fordíttatni. A Bilingua cégnél ez megoldható, ahol szinte mindegyik megrendelőnek első kérdése, hogy mennyi az angol fordítás ár, mibe kerül egy adott szöveg, irat, dokumentum idegen nyelvre való átültetése. A vállalkozástól árajánlatot lehet kérni telefonon és e-mailben is.

Mind a két esetben meg tudja mondani az érdeklődőnek az ügyintéző a pontos munkadíjat. A kuncsaftnak csak annyi a dolga, hogy megadja a karakterszámot. Abban az esetben, ha a személy ezt nem tudja, akkor nyugodtan el lehet küldeni a lefordítandó szöveget e-mailben, és egy órán belül megkapja az a munkadíj összegét.

Ennek hála gyorsan kiderül az angol fordítás ár. Mivel itt nincsenek rejtett költségek, és csakis a karakterenkénti angol fordítás ár van, ami a konkurens irodákhoz képest igenis reális az ügyfelek számára, megéri esélyt adni ennek. Azt sem szabad elfelejteni, hogy a vállalat alanyi áfa-mentes, tehát ezzel 27%-kal olcsóbban fordíttathat mindenki.

A jutányos angol fordítás ár mellett ott van még a gyorsaság, szakavatottság és megbízhatóság. Ezek a hivatalos munkáknál nagyon sokat számítanak. Mivel itt ténylegesen megfelelő a diploma fordítás ára, ezért rengetegen itt ragadják meg ezt a szolgáltatást. Nem szabad elfelejteni, hogy a legtöbb helyen egyből azt mondják az embernek, hogy a diplomáról bizony hiteles fordításra van szüksége.

Azonban az esetek döntő többségében ez csalóka, mivel csak egy hivatalos, bélyegzős, záradékos fordítást akarnak látni, azonban sokan nem tudják a különbséget a hivatalos és hiteles között. A hiteles fajtát csakis az OFFI tudja biztosítani. Azonban szinte mindegyik fordítóiroda, így a Bilingua is, jogosult a hivatalos munka készítésére.

A szakértelmen kívül pedig a jutányos diploma fordítás ára is adott. A hivatalos esetében a cég nyilatkozik arról, hogy a fordítás szövege megegyezik az eredeti dokumentum tartalmával, hozzáfűzve azt is, hogy milyen nyelvű volt az irat, és tanúsítva, hogy a munkát egy szakfordító készítette el. A diploma fordítás ára mindig kedvező, legyen szó bármilyen fajta iratról, okmányról.