Star Wars játék minden mennyiségben

Star Wars játék, miért kihagyni?

A nagysikerű filmek mindig óriási rajongótáborra tesznek szert. Nincs ez másképpen a Csillagok háborúja kultikus filmsorozattal sem. Bizonyára senkit nem lep meg, hogy manapság számtalan Star Wars játék várja azokat, akiket azonnal lenyűgözött Han Solo, Darth Vader vagy Luke Skywalker alakja.

A film sikeréhez sok dolog hozzájárult. Először is kellett egy izgalmas történet, ami olyan helyszínen játszódik, ami mindenkit elvarázsol. Az egyedülálló science fiction sorozat azonban nemcsak a cselekményével és a forradalmi képeivel lett történelem, hanem a karaktereivel is. Számos olyan Star Wars játék kapható, amelyekkel éppen ezeknek a figuráknak a bőrébe bújhatunk.

A jatekwebshop.eu webáruházban például megvásárolhatóak olyan különlegességek, mint a Stromtrooper vagy a Captain Phasma maszk. Nincs farsang legalább egy Darth Vader nélkül, így a nagy gonosz maszkja természetesen kedvencnek számít a rajongók körében.

A webshop Star Wars játék kínálatában ez is megrendelhető kiváló áron. Ha pedig valaki igazán ütős megjelenést szeretne magának egy álarcosbálon vagy beöltözős buliban, akkor a legjobb, ha beszerez magának egy Első Rend Rohamosztagos Deluxe jelmezt. Csubakka vagy angolul Chewbacca Han Solo másodpilótája egy bölcs, barátságos lény volt, hatalmas erővel és hűséggel.

Mi sem természetesebb, mint egy ilyen kissé ijesztő, ám annál szerethetőbb lény jelmeze is jelen legyen a számtalan Star Wars játék között. Darth Vader az egyik legmarkánsabb, legikonikusabb és legkarizmatikusabb gonosztevő a filmtörténelemben, így negatív karaktere ellenére is igen népszerű a nézők körében. Aki pedig szeretne a bőrébe bújni, az bármikor rendelhet egy Darth Vader jelmezt.

Az internetes boltban megtalálható jelmezek különféle méretben találhatók meg. A Star Wars játék felhozatal természetesen nemcsak a jelmezekben és sisakokban nagyon gazdag, hiszen itt temérdek kardot és egyéb fegyvert lehet megrendelni, valamint rengeteg más terméket, amely természetesen a Csillagok Háborúja szellemében készült.