Tartós és víztaszító piknik takaró

piknik takaró

Amint a szabadban is magasra kúszik a hőmérő higanyszála, máris kedvet kapunk ahhoz, hogy kimozduljunk és átadjuk magunkat a csodás természeti környezet nyújtotta élményeknek. Bárhová megyünk, szerencsés, ha a piknik takaró nálunk van. Ez a kivételes termék kifejezetten erre a célra lett kifejlesztve, így az alsó része olyan vízlepergető bevonatot kapott, amivel még a nedvesebb környezetben is könnyedén használható, amilyen többek között a harmatos fű.

A Malatec piknik takaró egyszerűen összehajtható és kapott egy kis fület a kényelmes szállathatóság érdekében. Nagyon kevés helyet foglal, így az autóban bárhol meglapul egészen addig, amíg igény merül fel rá. Kirándulások, nyaralások, kempingezések, de gyakran még a játszóterek ellengethetetlen kelléke a piknik takaró.

Az utazunkshop.hu oldalon könnyedén megtaláljuk azt a variánst, amelyik a külsejében biztosan megragadja a fantáziánkat. A kiváló minőség és kedvező ár-érték arány mind arra buzdít bennünket, hogy a piknik takaró mihamarabb beszerzésre kerüljön, még a tavaszi szezon megérkezése előtt.