A fogyókúra kitartással lehet sikeres

Ahhoz, hogy a nagy nehezen elért súlyveszteségünk tartós maradjon, bizony szükséges betartani egy-két alapvető szabályt. A fogyókúra kulcsfontosságú tényezője a tartós eredmény érdekében az, hogy ne hagyjuk abba! Ezt lehet, hogy sokan megmosolyogják, de valójában a legtöbb visszaesés annak az egyszerű ténynek köszönhető, hogy a kitűzött cél elérése után már nem azt az életmódot folytatjuk, ami hozzásegített minket a vonzó külsőnkhöz és magabiztosabb fellépésünkhöz.

Érdemes olyan életmódot és étrendet találni magunknak a fogyókúra kezdetekor, amit hosszútávon, akár egész hátralévő életünkben képesek vagyunk követni. Természetesen ennek pozitív hozományaként lesz jelen a fogyás, az életerős test és szervezet, valamint egy tartósan kellemes közérzet.

A fogyókúra során nagyon fontos a testmozgás és étrend típusának gondos kiválasztása, de az állhatatosság és következetesség talán még ennél is fontosabb. Döntsük el, hogy az életmódváltásunk tényleg egy életre szól! Eltökéltségünk így biztos záloga lehet a tartós eredménynek.