Méretre szabott Wizzair kézipoggyász

Wizzair kézipoggyász

A repülőtársaságok nagyon spórolósan bánnak a poggyásztérben elhelyezhető csomagokkal. Egyre szűkebb a hely van biztosítva a Wizzair kézipoggyász számára. A cégek folyamatosan csökkentik az ingyenesen elhelyezhető táskák méretét. Természetesen díjazás mellett elhelyezhetőek az utastérben a csomagok, vagy az emeltdíjas elsőbbségi beszállás esetén felvihető a Wizzair kézipoggyász.

De ez a megoldás még mindig kedvezőbb árú, mint a nagy bőrönd feladása és gyorsabb is, hiszen nem kell vele sorban állni a feladópultnál. Viszont az is igaz, hogy a Wizzair kézipoggyászban vihető úti csomagok fajtája kötött, például folyadék minimális mennyiségben vihető és élelmiszer semmiképp sem kerülhet bele.

Tehát jól ki van ez találva és nem egyszerű megszervezni, hogy az ember anyagilag miként jár a legjobban. Ha nem akarja a repülőjegyének többszörösét költeni a kiegészítő szolgáltatásokra, akkor nagy valószínűséggel kompromisszumot kell kötnie a csomag mennyisége, milyensége és az elköltött pénz tekintetében.