Paradigmaváltás sikerélmény és teljesítmény révén

paradigmaváltás

Néha mindenki szokta úgy érezni, hogy a magánéletében és/vagy a munkájában megrekedt egy olyan állapotban, amiből nem sikerül továbblépni. Ilyenkor egy gyökeres paradigmaváltás az, ami szükséges, ugyanis gyakran csak a gondolkodásmód akadályozza az embereket abban, hogy előrehaladjanak.

Azonban, ha létrejön a paradigmaváltás, akkor a lehetetlen elképzelések máris lehetségessé, valóságossá és megvalósíthatóvá válnak, így érdemes ebbe az irányba indulni a problémák megoldása érdekében. A puklerandras.hu oldal mögött álló csapat ezt olyan fejlesztő programok révén segítheti elő, amelyek a sikerélmény és a kiemelkedő teljesítmény átélésére alapszanak.

Példának okáért, általuk tűzön- és üvegen járás, téglatörés és betonacél hajlítás segítségével történhet meg az a paradigmaváltás, ami majd az élet minden területére igencsak pozitív hatással lehet. Sőt, instrukciókat is adnak, hogy miként lehet kamatoztatni a tréningeken tapasztaltakat és hallottakat, így majd egyedül is lehet komoly lépéseket tenni a kitűzött célok elérése felé.